Launch and hit: Syrian rocket launchers devastate rebel positions in Harasta (video)

The Syrian army carried out a massive bombarding using the Syrian-modified MRLs of “Golan-200, Golan 300” against the rebel-held areas in eastern Ghouta region.

Battleground footage released by pro government media outlet, emerges moment of firing missiles towards the raging district of Harasta in eastern Damascus.

Military source cited that “the Army bombing was concentrated on the orchards that located between Douma and Harasta where rebels firing mortars against the government-held of Dahiyat Al-Asad, killing and wounding scores of people everyday. ”

“The shelling over Harasta orchards may extend to a military operation against the organizations that have taken Harasta as their stronghold, most notably the terrorist organization Ahrar Al Sham.”

تمهيد صاروخي ينفذه الجيش السوري على بساتين حرستا

نفذ الجيش السوري تمهيداً صاروخياً عنيفاً على مرابض الهاون ومناطق انتشار المسلحين في البساتين شرق بلدة حرستا التي تفصلها عن بلدة دوما, وجاء هذا التمهيد المترافق برمايات مدفعية وغارات جوية مكثفة بحسب مصدر عسكري: بعد استفحال التعديات التي تطال المدنيين في المناطق السكنية المجاورة في أحياء دمشق وضاحية الأسد والتي تعرضت خلال الأيام القليلة الماضية لمئات قذائف الهاون.التمهيد على بساتين حرستا قد يمتد لعمل عسكري بري ضد التنظيمات التي اتخذت حرستا معقلاً لها, أبرزها تنظيم "أحرار الشام" الإرهابي, ويأتي هذا التمهيد بالتزامن مع العمليات العسكرية والاشتباكات العنيفة جنوب حرستا في محيط إدارة المركبات لليوم العاشر على التوالي.*المشاهد المرفقة تظهر إحدى مجموعات منظومة جولان الصاروخية أثناء تنفيذ التمهيد الصاروخي.

Publicerat av ‎الإعلام السوري الرقمي‎ Tisdag 9 januari 2018