Pictures | Qalamoun Shield forces send massive reinforcements to Eastern Damascus district

The official Qalamoun Shield page on social media said that the Qalamoun Shield forces have sent reinforcements to Harasta district east of the capital Damascus to help the Syrian army forces in the area in fight against HTS and Ahrar Al-Sham militants on the army vehicle base axis

 

The official Qalamoun Shield page also shared pictures show that massive reinforcements in its way to Harasta district .

 

Earlier , this Afternoon , The jihadists of the Nasra and Ahrar al-Sham launched a suicide attack on the positions of the Syrian army in the axis of “military vehicles base” .

 

The Army forces succeed in foiling the suicide attack destroying their booby-trapped vehicle on the northeastern of the “military vehicles base”. Read more …

 

Al-Qalamoun Shield forces have achieved great successes against HTS in the recently battles of eastern Hama countryside .

#شاهد_بالفيديو #تعزيزات_قوات_درع_القلمون_الى_حرستا بعد مرور اكثر من عامين على تشكيل قوات درع القلمون المُشكلة من ابناء القلمون الذين التحقوا لأداء الخدمة الالزامية والاحتياط وتلقوا تدريبات نوعية مكثفة على عدة مراحل وشاركوا في جبهات ريف حماه الشمالي والشرقي وحققوا انجازات مهمة بتحرير عشرات القرى بالاضافة للمشاركة في جبهات ريف حمص الشرقي والقلمون والقريتين وفك الحصار عن مطار السين وال T4العسكري بالاضافة لعمليات نوعية في وادي بردى والتل ..اليوم وبتوجيهات من القيادة العسكرية قوات درع القلمون ترسل تعزيزات لجبهة حرستا في ريف دمشق لتوسيع نطاق السيطرة للجيش العربي السوري واستكمال تحرير اراضي الجمهورية العربية السورية من التنظيمات الارهابية المسلحة . #مضر_حسن

Publicerat av ‎القلمون‎ Fredag 29 december 2017